Google lanceerde onlangs een nieuwe badge in lijn met de Google Partners Certificaties : de Google Partner Premier badge.

Universem Google-Partners-Premier-Badge

Waarom Universem? Wie wordt Google Partner Premier?

Ondernemingen die verantwoordelijk, betrouwbaar en up-to-date met de nieuwste Google producten. Universem, als digital marketing agency, is trots de nieuwe badge te verkrijgen en zal dankzij deze meer certificeringen kunnen krijgen per specialisatie: o.a. Mobile Advertising, Google Shopping, YouTube, Display en Search Netwerk. De criteria om geselecteerd te worden zijn nog steeds : stijging van de omzet van klanten, klantbehoud, stijging totale inkomsten en groei van het aantal adverteerders.

universem

Met deze bijkomende certificering wil Google haar belangrijkste partners benadrukken voor het beheer van Adwords campagnes, Youtube, Display… Inderdaad, Universem blijft in constante evolutie en werkt nauw samen met Google voor het dagelijkse beheer van de projecten van de klanten. Het is een teken van vertrouwen van ’s werelds grootste online advertiser die ons blijft motiveren om elke nieuwigheid en verandering te integreren in onze manier van werken, zowel op individueel vlak als binnen het team.

Aarzel niet om uw digitale strategie toe te vertrouwen aan ons team van expert en gecertificeerde consultants !

Trots om te werken voor...