Universem breidt uit met de opening van een kantoor in Parijs !

Meer goed nieuws bij Universem; onafhankelijke leider in SEM & Analytics op Belgisch niveau.

De onderneming, die ondertussen 25 medewerkers omvat, heeft meer dan 10 jaar ervaring in digitale marketing en kende meer dan 40% groei per jaar in de afgelopen 4 jaar. Dankzij de opening van een kantoor in Parijs, staat Universem dichter bij haar Franse klanten (Thalys, Mobalpa, Aircall, Sopra Banking, …).

Het doel is om de Franse ondernemingen te helpen, om zowel op BtoB als op BtoC vlak, de impact van hun investeringen in digitale marketing op internationaal niveau te meten. Daarnaast wil Universem, dankzij zijn expertise, hun klanten steunen op vlak van multilingual acquisition (SEO / Content Marketing, Digital Advertising, SEA, Social Ads) en Analytics (conversie & Customer Intelligence).
Na het succes van de opening van de kantoren in Gembloux en Brussel, is dit een nieuwe en belangrijke stap in de ontwikkeling van het bedrijf, dat zich focust op operationeel advies in digitale strategie.

Deze stap brengt ook een ander vooruitzicht met zich mee; momenteel staan er diverse vacatures open, in het bijzonder voor de uitbreiding van het kantoor in Parijs.

Universem is één van de 100 bedrijven in de wereld met de drie certificeringen: Google Partner Premier, Analytics Certified Partner & Tag Manager Certified Partner. In België werkt de onderneming voornamelijk voor klanten zoalsCarrefour België, Yves Rocher Benelux, UNICEF en Media-Markt.

Voor zijn ontwikkeling in Frankrijk, baseert Universem zich op de beste senior expertise in internationale marketing, zoals uitgelegd door Gérard Aspar, lid van de Raad van Bestuur van Universem, voormalige Marketing Director van de Groep Saint-Gobain:

“Graag benadruk ik het zeer hoge niveau van professionalisme en de operationele expertise van Universem. De onderneming vormt een sterke en effectieve steun inzake aanbevelingen van maatregelen die een reële impact hebben op elke investering in digitale marketing, en dit in allerlei ondernemingen, KMO’s of grote ondernemingen, BtoC of BtoB.”

Lees hier meer over in het trends artikel van 23-02-2017

Persartikel:

Trots om te werken voor...