Onze consultants creëren en optimaliseren uw Google Ads-campagnes

Wenst u de omzet van een product te verhogen, een app te promoten of gewoon uw naambekendheid te ontwikkelen? De reclameformaten van een AdWords-campagne (nu bekend als Google Ads) maken het mogelijk aan uiteenlopende doelstellingen tegemoet te komen, door op precieze doelgroepen te focussen. Met remarketing kunt u bijvoorbeeld personen bereiken die uw website al eens hebben bezocht, maar waarbij het niet tot een conversie is gekomen.

Search

Het principe van de search-campagnes is advertenties bovenaan de resultaatpagina’s van de zoekmachines af te beelden. Met Google Ads kunt u gekwalificeerd verkeer genereren door tegemoet te komen aan de verwachtingen en behoeften van de internetgebruikers. Aan de hand van een omnichannel-strategie kunt u via de digitale drager ook de fysieke winkels in de kijker zetten. Elke dag opnieuw worden miljarden zoekopdrachten op Google uitgevoerd; reclame op Google biedt dus aanzienlijke groeiopportuniteiten.

Display en programmatics advertising

Display en programmatics advertising biedt zeer precieze targeting-mogelijkheden. U hebt immers de keuze uit een breed gamma van demografische, gedraggerelateerde en contextuele criteria om de beoogde internetgebruikers te bereiken. RTB maakt voor zijn part gebruik van een zeer precies veiling- en targeting-systeem, dankzij bijzonder krachtige softwareprogramma’s en algoritmes.

Mobile advertising

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven; het aantal zoekopdrachten vanaf deze apparaten overschrijdt in veel landen die welke op desktops worden uitgevoerd. De impact van mobiele reclame is over het algemeen veel groter dan die van een klassieke webadvertentie, omdat u uw doelpubliek mobiel, rechtstreeks op de aankoopplaats, kunt bereiken.

Beschikt u al over een mobiele app, dan kunt u die ook op gepaste wijze promoten en een kwalitatief beter doelpubliek bereiken en binden, met het oog op het gebruik van uw app op lange termijn.

Google Shopping

Met Google Shopping integreert u een foto, een prijs en tekst rechtstreeks in uw advertenties, om zo een specifiek product in de kijker te zetten. Dit aantrekkelijke formaat biedt een van de voordeligste klik- en conversieratio’s van alle digitale reclamedragers. Bovendien is het mogelijk om e-commercesites en fysieke winkels te combineren met de toevoeging van een extensie, om zo de dichtstbijzijnde winkel te vinden die het product in de advertentie aanbiedt.

Remarketing

Wist u dat 98% van de internetgebruikers tijdens hun eerste bezoek aan een website niets aankopen? Toch gaat het om een gekwalificeerd doelpubliek dat u beter niet kwijtraakt aan andere concurrerende sites. Dankzij het remarketing-procedé kunt u opnieuw contact leggen met de personen die uw webpagina’s of uw mobiele app al hebben bezocht maar niet tot conversie zijn overgegaan. Tegelijk kunt u met dit type van reclame ook een breder doelpubliek bereiken waarvan het profiel vergelijkbaar is met dat van uw gebruikers.

Trots om te werken voor...