Ontwikkel uw merkimago

Display en programmatic advertenties maken het mogelijk een groot deel van de gebruikers in de wereld te bereiken. Ze bieden zeer precieze targetingmogelijkheden, dankzij een breed gamma van demografische, gedraggerelateerde en contextuele parameters. Ze zijn ook bijzonder doelmatig om de naambekendheid van een merk te ontwikkelen.

Niet te verwaarlozen opportuniteiten

Wist u dat meer dan 80% van de tijd die internauten op het web doorbrengen, buiten de zoekmachines plaatsvindt? Dankzij de display-reclame hebt u dus de kans om een aanzienlijk doelpubliek te bereiken. Via het Google Display Network (GDN) bereikt u 90% van de wereldwijde internetgebruikers. Een display-campagne is hoofdzakelijk efficiënt om de naambekendheid van uw merk te ontwikkelen, maar kan ook dienen om uw prestaties te verhogen en aan klantenbinding te doen.

Precieze targeting

AdWords Display garandeert een precieze targeting, dankzij een breed gamma van demografische, gedraggerelateerde en contextuele criteria. De krachtige algoritmes maken het mogelijk de interesses en koopintenties van de internetgebruikers te categoriseren.

Zo kan Google bijvoorbeeld kookliefhebbers of mensen die een uurwerk wensen aan te kopen, op het moment zelf bereiken. U hebt ook de mogelijkheid om de websites of applicaties te kiezen waarop u uw advertenties wenst te publiceren, of nog de leeftijdsgroep, het geslacht of de ouderschapsstatus.

RTB en programmatic advertising

Real Time Bidding verschilt van de klassieke display advertising door het geautomatiseerde koopproces. Dit verloopt immers realtime met behulp van softwareprogramma’s en algoritmes. RTB maakt het mogelijk de prestaties van uw naambekendheidscampagnes te verhogen dankzij preciezere veiling- en targetingsystemen. Dit type van reclame levert doorgaans een veel betere return on investment op.

Onze methodologie inzake display advertising en RTB

Bij het verwezenlijken van display- of programmatics-campagnes, gaan we als volgt tewerk:

  • Opstellen van een display-strategie in synergie met andere kanalen met het oog op een verhoging van de naambekendheid.
  • Begeleiding bij het aanmaken van de banners (welke formaten verdienen de voorkeur, welke boodschappen moeten in de kijker worden gezet, enz.).
  • Set-up van de campagnes en optimalisering.
  • Analyse van de resultaten en aanbevelingen.

Wenst u uw naambekendheid te ontwikkelen dankzij Display en programmatics advertising? Neem dan snel contact met ons op.

Neem contact met ons op

Trots om te werken voor...