Facebook is een must geworden

Facebook is uitgegroeid tot een essentieel platform voor bedrijven. Met Facebook-reclame kunt u verkeer naar uw website lokken én tegelijk uw merkimago versterken. De experts van Universem helpen u graag dit medium optimaal te gebruiken om uw doelstellingen te verwezenlijken.

Verkeer op uw website genereren

Dankzij de vele targetingparameters van Facebook bent u er zeker van dat u hooggekwalificeerde bezoekers naar uw website leidt. Door de gepaste boodschap aan het beoogde doelpubliek voor te leggen, trekt u meer pertinente leads aan én optimaliseert u de conversiekansen.

Uw merkimago verbeteren

Bepaalde formaten van Facebook ads zijn bijzonder efficiënt om de internetgebruiker mee te voeren naar uw universum en tegelijk een interactie met uw merk tot stand te brengen. Zo zijn videofilmpjes bijvoorbeeld bijzonder interessant om het merkimago van een bedrijf te ondersteunen. Ze bieden doorgaans een grotere impact, doordat ze de betrokkenheid bevorderen.

Onze Facebook-methodologie

De implementatie van uw Facebook-campagnes verloopt in vijf stappen:

  1. Vastleggen van de strategie: eerst stellen we samen met onze klant een globale strategie vast om aan de vastgestelde doelstellingen tegemoet te komen. Op dat moment selecteren we de meest pertinente formaten voor uw activiteit en voor uw behoeften.
  2. Keuze van het budget en targeting: daarna leggen we een precies budget vast dat over een welbepaalde en noodzakelijke periode moet worden verdeeld om de doelstellingen te verwezenlijken. Dan beschikken we over voldoende elementen om een duidelijke targeting voor te stellen, afgestemd op het beoogde doelpubliek.
  3. Set-up van de campagnes: nu is de tijd rijp om de campagnes te lanceren, afhankelijk van de strategie, het budget en het doelpubliek. Voor we de campagne online zetten, leggen we de verschillende ontwerpen voor.
  4. Opvolging en optimalisaties: we volgen de Facebook-ads dagelijks op om er impact van te evalueren. Naargelang van die gegevens, voeren we optimalisaties door om de resultaten te verbeteren.
  5. Maandelijks rapport: elke maand bezorgen we u de resultaten van de evolutie van uw Facebook-campagnes. Hierdoor kunnen we geregeld de voortgang meten in het behalen van de doelstellingen.

Wenst u uw verkeer te verhogen en gekwalificeerde leads te genereren met Facebook ads? Onze experts staan voor u klaar. Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Trots om te werken voor...