LinkedIn wordt vanzelfsprekend in digitale marketing

Wenst u professioneel en kwaliteitsvol verkeer te genereren? Met LinkedIn ads bereikt u heel nauwkeurig een massa professionals, alle sectoren door elkaar. Dankzij de reclamecampagnes bent u verzekerd van gekwalificeerde leads. Laten we samen dit netwerk in uw digitale strategie integreren.

De juiste personen bereiken

LinkedIn maakt het mogelijk heel precieze segmenteringscriteria vast te leggen. In het kader van een LinkedIn-campagne helpen we u de meest pertinente segmenteringsstrategie uit te stippelen voor uw doelstellingen. Dankzij de vele targetingparameters van dit sociale medium, bent u er zeker van dat u de beoogde besluitmakers en bedrijfsleiders naar uw website leidt.

Gekwalificeerde leads genereren

LinkedIn reikt reclameformaten aan die op uw doelpubliek zijn afgestemd: geïntegreerde contactformulieren (‘Lead Gen Forms’), berichten (‘InMail’), interactieve banners,… Dankzij deze opties verkrijgt u makkelijk de gegevens van personen die in uw producten of diensten geïnteresseerd zijn.

Differentiatie in een nichemarkt

Beoogt u een nichemarkt? Hebt u al verschillende digitale communicatiemethodes uitgeprobeerd, maar zonder groot succes? U bent niet de enige. Dit type van markt is veeleer moeilijk te bereiken. Precies daarom zien we erop toe uw campagnes op een zeer precieze manier te configureren, om u een positieve RoI te garanderen.

Reclameformaten afgestemd op uw behoeften

U beschikt over een lijst van te (re)activeren mailadressen? U wenst een nieuw product of een nieuwe dienst te promoten? U wenst belangrijk nieuws over uw bedrijf te delen? We implementeren uw campagnes naargelang van de aard van uw communicatie en van uw specifieke behoeftes.

Onze methodologie voor de implementatie van LinkedIn ads

Het opzetten van een reclamecampagne op LinkedIn verloopt in vijf stappen:

  • Vastleggen van de globale strategie en van de doelstellingen.
  • Keuze van het budget en targetingvoorstel naargelang van de boodschap en het gewenste einddoel.
  • Selectie van de formaten en configuratie van de campagnes.
  • Opvolging en optimalisering van de advertenties met het oog op een ideale conversieratio.
  • Maandelijks rapport over de evolutie van de resultaten.

U wenst een digitale oplossing die perfect op uw professionele sector, waar ook ter wereld, is afgestemd? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Trots om te werken voor...