Welke waarden drijft Universem?

Ontdek in grote lijnen de waarden die de dagelijkse activiteiten van Universem onderbouwen en onze medewerkers motiveren om van al onze projecten een succes te maken!

Customer satisfaction

De tevredenheid van onze klanten is en blijft onze eerste prioriteit. Naast de expertise die we onze klanten kunnen bieden, verzekeren we ook de klanttevredenheid door het inzicht in hun behoeften, performante oplossingen en een bevoorrechte relatie.

Teamwork

Samen zullen we de sterren bereiken en de beste diensten verstrekken; daarvan zijn we overtuigd! Onze troef? De teamspirit, de verbondenheid en de nauwe samenwerking tussen de collega’s!

Efficient Organisation

Pragmatisch en efficiënt, zo pakken we elke situatie aan om onze klanten een optimale return on investment te garanderen, mét respect, integriteit en ethiek.

Excellence

De permanente update van onze technische kennis door steeds hernieuwde competenties, gekoppeld aan onze zin voor goede prestaties, weerspiegelen ons streven naar excellentie. Niemand is perfect, maar onze medewerkers gaan precies voor die excellentie.

Trots om te werken voor...