Zin om u aan te sluiten bij ons team?

Bij Universem werken, is in de eerste plaats deel uitmaken van een team en zijn waarden onderschrijven. Naarmate ons bedrijf evolueerde, hebben het belang van teamwork en de waarden die we uitdragen, gestalte gegeven aan de identiteit, het DNA van Universem.

We zijn geregeld op zoek naar nieuwe talenten. In dit deel komt u meer te weten over wat Universem u als werkgever te bieden heeft, over de huidige vacatures en de mentaliteit die in ons bedrijf heerst.

Universem als werkgever

Universem telt momenteel een dertigtal talentvolle en gepassioneerde medewerkers die allen hetzelfde streven naar ontwikkeling delen en er dezelfde waarden op nahouden. Ze zijn werkzaam in drie vestigingen: Gembloux, Brussel en Parijs. Ons succes hebben we te danken aan de inzet van ieder van hen; al meer dan tien jaar doen we er alles aan om hun persoonlijke ambities met die van Universem te verzoenen. We zijn er immers van overtuigd dat als iedereen de kans krijgt om zich te ontplooien, we samen onze klantentevredenheid en onze expertise in Digital Marketing op peil zullen kunnen houden. Op het programma: passie, expertise en teamspirit. In een onderneming die volop aan het groeien is!

Ons grootste pluspunt? Ons team!

”Ons grootste pluspunt? Ons team! Onze medewerkers zijn het geheim achter ons succes”, aldus Sébastien François, onze Partner & Operations Director. Deze visie van onze drie stichters kenmerkt ons engagement en onze gemeenschappelijke overtuiging: we hebben elkaar nodig om onze doelstellingen te verwezenlijken. We zijn er ook van overtuigd dat we door onze krachten te bundelen de uitdagingen zullen kunnen aangaan die we voor ogen hebben. U merkt het: teamspirit is bij Universem een essentiële waarde. Ervaringen en kennis delen zit ons in de genen. Ze vormen de motor voor de excellentie die we voor onze klanten beogen.

L'équipe Universem
Pourquoi choisir Universem ?

Ons HR-beleid/Waarom voor ons werken?

  1. Universem heeft zijn succes te danken aan zijn medewerkers. Net daarom heeft HR als belangrijkste taak talenten aan te trekken, in huis te houden en te ontwikkelen, via de uitdagingen die onze sterke groei genereert. We zetten ons dag na dag in voor de permanente verbetering van:
  • de integratie en begeleiding van onze nieuwe collega’s;
  • de ontwikkeling van de loopbanen en de bijscholing;
  • de daadkracht om het algemeen welzijn te bevorderen;
  • de HR-procedures om de dagelijkse werkzaamheden van alle talenten van Universem zo goed mogelijk te ondersteunen.

Die permanente verbeteringen worden doorgevoerd in een geest van transparantie, respect en gelijkheid. We zetten ons dagelijks in om een efficiënte organisatie te bieden, waar teamspirit, klanttevredenheid en excellentie de belangrijkste waarden zijn waarachter alle medewerkers van Universem staan.

Een loopbaan bij Universem

Wie aan de slag gaat bij Universem, vervoegt een onderneming die dermate aan het groeien is dat ze haar medewerkers reële ontwikkelingskansen biedt. Leren, zichzelf overtreffen, zich inzetten, hard werken… , stuk voor stuk eigenschappen die we bevorderen door onze medewerkers de kans te geven zich te ontplooien, zowel door opleidingen als door doorgroeimogelijkheden te bieden. De expertise in Digitale Marketing binnen ons team laat het iedere medewerker toe zich in zijn activiteitsdomein te specialiseren. En dat alles in een aangename sfeer en werkomgeving! Wat telt voor ons is dat men het nuttige aan het aangename kan koppelen, door persoonlijke en professionele ontplooiing te verzoenen in een gemoedelijke sfeer.

Envie de rejoindre nos équipes ?
Harold Stinglhamber | Head of Online Advertising

Harold, de adviserende rol bij Universem

Envie de rejoindre nos équipes ?

, Business Developer bij Universem, praat over zijn functie

Anthony Iglesias gaat in mei 2016 aan de slag bij Universem. Als Digital Marketing Team Leader coördineert hij een team van meerdere Digital Marketing Consultants. Na een paar succesvolle maanden als Team Leader en mede dankzij zijn ervaring van enkele jaren als Key Account-manager, gaat hij dan een nieuwe uitdaging aan: als Business Developer ondersteunt hij Universem in de snelle groei van de onderneming! Hij stelt zijn passie voor Digital Marketing in dienst van de klanten, maar in een meer commerciële aanpak.

UNIVERSEM: ”ANTHONY, HOE ZOU JE JE FUNCTIE BINNEN UNIVERSEM OMSCHRIJVEN?”

Anthony:Rekening houdende met het feit dat onze sector permanent evolueert en dat onze onderneming in volle groei is, is dit een kernfunctie. Naast de ‘functie’ binnen de structuur, moet een Business Developer de rol van ‘groeimotor’ spelen om Universem verder te laten evolueren. Als dusdanig vertegenwoordig je Universem ten opzichte van de buitenwereld en de klanten en legt je op verschillende manieren contacten. Dat kan telefonisch zijn, door deel te nemen aan netwerking-events of via prospectiebezoeken; je bespreekt met hen hun behoeften volgens een consultatieve benadering.”

UNIVERSEM: “hoe zou je een typische dag in deze functie omschrijven?”

Anthony:Een typische dag als Business Developer is er een vol menselijke contacten. Met prospecten die later klanten worden, met collega’s in de ‘presales-fase’, met partners in het kader van de implementatie van projecten, of met andere personen onder meer bij trainingen rond de nieuwigheden in Digital Marketing,… de contacten zijn legio.”

UNIVERSEM: “waarom werk je graag bij universem?”

Anthony:Bij Universem voel je je goed omdat er een aangename werksfeer heerst, onder meer dankzij de mentaliteit van de collega’s; ze gaan voor excellentie en zetten graag die extra stap. Je wordt voor je verantwoordelijkheden geplaatst en je krijgt de kans om jezelf te overtreffen om de ‘digitale uitdagingen’ aan te gaan. Universem is een bedrijf waar je echt telt als je gemotiveerd bent en bereid bent om er volledig voor te gaan!”

Maak deel uit van ons team !

Momenteel zoeken we een:

Dien uw spontane toepassing als:

Onze wervingsprocedure

Selectie van de cv’s
Telefonische screening
Eerste gesprek
Tweede gesprek en referentiecheck

We trachten in de mate van het mogelijke elke kandidaat zo snel mogelijk iets te laten weten. Overeenkomstig de fundamentele waarden van Universem bestuderen we met aandacht elke sollicitatiebrief; u kunt er dus van op aan dat we er alles aan doen om de antwoordtermijn zo kort mogelijk te houden.

Ambiance de travail & esprit d’équipe

Nous mettons tout en oeuvre pour offrir un espace de travail agréable et convivial.

Une équipe de choc, des collègues au top !

Ze vertrouwen ons