Je wil bij Universem komen werken?

Bij Universem werken, dat is in de eerste plaats deel uitmaken van een hecht team. Naarmate ons bedrijf groeide, gaven het belang van teamwork en de waarden die we uitdragen, als maar meer gestalte aan de identiteit van Universem.

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe talenten. Op deze pagina’s kom je meer te weten over wat Universem je als werkgever te bieden heeft, over onze vacatures en over onze bedrijfscultuur.

Universem als werkgever

Universem telt momenteel een dertigtal talentvolle en gepassioneerde medewerkers die allemaal dezelfde waarden delen. Ze zijn werkzaam in onze drie vestigingen: Brussel, Gembloux en Parijs. Ons succes hebben we te danken aan de inzet van ieder van hen; al meer dan tien jaar doen we er alles aan om hun persoonlijke ambities met die van Universem te verzoenen. We zijn er immers van overtuigd dat als iedereen de kans krijgt om zich te ontplooien, we samen onze klanttevredenheid en onze expertise in digital marketing op peil zullen kunnen houden. Passie, expertise en teamspirit… in een onderneming die volop groeit!

Onze grootste troef? Ons team!

“Onze medewerkers zijn het geheim achter ons succes”, aldus Sébastien François, een van onze drie partners en Operations Director. Deze visie van onze drie founders kenmerkt ons engagement en onze gemeenschappelijke overtuiging: we hebben elkaar nodig om onze doelstellingen te verwezenlijken. We zijn er ook van overtuigd dat we door onze krachten te bundelen de uitdagingen zullen kunnen aangaan die we voor ogen hebben. Je merkt het: teamspirit is bij Universem cruciaal. Ervaring en kennis delen zit in onze genen. Ze vormen de drive voor de excellentie die we voor onze klanten beogen.

L'équipe Universem
Pourquoi choisir Universem ?

Ons HR-beleid/Waarom voor Universem werken?

  1. Universem heeft zijn succes te danken aan zijn medewerkers. Net daarom heeft HR als belangrijkste taak talenten aan te trekken, in huis te houden en te ontwikkelen. We zetten ons dag in dag uit in voor de permanente verbetering van:
  • de integratie en begeleiding van onze nieuwe collega’s;
  • de ontwikkeling van de loopbanen en de bijscholing;
  • de daadkracht om het algemeen welzijn te bevorderen;
  • de HR-procedures om de dagelijkse werkzaamheden van alle talenten van Universem zo goed mogelijk te ondersteunen.

Die permanente verbeteringen worden doorgevoerd in een cultuur van transparantie, respect en gelijkheid. We zetten ons dagelijks in om een efficiënte organisatie te bieden, waar teamspirit, klanttevredenheid en excellentie de belangrijkste waarden zijn waarachter alle medewerkers van Universem staan.

Een carrière bij Universem

Wie aan de slag gaat bij Universem, komt terecht in een onderneming die zo aan het groeien is dat ze haar medewerkers echte ontwikkelingskansen biedt. Leren, zichzelf overtreffen, zich inzetten, hard werken… stuk voor stuk eigenschappen die we bevorderen door onze medewerkers de kans te geven zich te ontplooien, zowel door opleidingen als door doorgroeimogelijkheden te bieden. De expertise in digital marketing binnen ons team laat iedere medewerker toe zich in zijn domein te specialiseren. En dat alles in een aangename sfeer en werkomgeving! Wat telt voor ons is dat we het nuttige aan het aangename koppelen, door voor persoonlijke en professionele ontplooiing te zorgen, in een gemoedelijke sfeer.

Envie de rejoindre nos équipes ?
Envie de rejoindre nos équipes ?

, (Digital Marketing Team Leader) over zijn rol en eerste week in het Universem Team

Hallo, ik ben Pieter en ik ben in april 2020 het team van Universem komen versterken. Hiervoor had ik al wat ervaring in de digitale marketing sector in verschillende rollen.

Waarom heb ik ervoor gekozen om voor Universem te komen werken?
Om een paar redenen, zoals de aanpak, Universem is zeer klant- en resultaatgericht. Ook worden medewerkers ondersteund en aangemoedigd om opleidingen te volgen. En tot slot hun bedrijfscultuur, als je op de website en social media van Universem gaat kijken zie je duidelijk de leuke werksfeer.

Wat doet een digital marketing teamleider?
Je bent een account manager; je werkt samen met klanten en probeert de ideale oplossing te vinden om hun digitale marketing te laten groeien. Je bent ook een strategisch expert, je moet weten hoe je de juiste strategie kiest voor de klant. En last but not least ben je ook verantwoordelijk voor het creëren van een geweldig team samen met je consultants.

Ik kan zeker aanraden om voor Universem te werken. Je krijgt een warm onthaal, je wordt elke dag gecoacht. En je wordt op een heel menselijke en vriendelijke manier behandeld.

Envie de rejoindre nos équipes ?

, (Head of Advertising) over de functie Online Advertising Consultant bij Universem

Wat doet een Digital Marketing Consultant nu juist?

Consultant zijn in digital advertising is eerst en vooral dagelijks bijleren. Het besef – wanneer je ’s avonds thuis komt – dat je meer weet dan de dag ervoor, is heel stimulerend.

Eén van de belangrijkste bouwstenen van Universem zijn de klanten. Telkens wanneer je een nieuwe klant in je portefeuille krijgt, begint een nieuwe missie. Met de hulp van je teamleader, is het jouw taak om zo goed mogelijk de wensen en doelstellingen te begrijpen om de klant de meest relevante campagnes aan te bieden (advertenties, keywords…).

Je beheert je eigen agenda, je klanten en je campagnes. Iedereen vertrouwt je en je werk wordt niet onderbroken, behalve soms door de telefoon of door een collega die versterking nodig heeft aan de voetbaltafel. Onze interne communicatie zit goed en goed nieuws wordt steevast gevierd

Of solliciteer spontaan als:

Onze wervingsprocedure

Selectie van de cv’s
Telefonische screening
Eerste gesprek
Tweede gesprek en referentiecheck

We trachten elke kandidaat zo snel mogelijk iets te laten weten. In overeenstemming met onze waarden bestuderen we met aandacht elke sollicitatiebrief.  We doen er alles aan om de antwoordtermijn zo kort mogelijk te houden.

Trots om te werken voor...