GET FIRST-HAND MARKETING INSIGHTS FROM BELGIAN TOP PLAYERS!

Met trots stellen we ons panelevent ‘Retail Marketing Tomorrow’ voor.

We starten met een keynote presentatie van Thierry Geerts (Country Director, Google). Hij stelt de recentste trends en veranderingen in de retailsector voor en wat die voor ons betekenen als ‘Homo Digitalis’ (ook de titel van zijn tweede boek, dat onlangs verscheen).

Daarna gaan we samen met hem, Lies Eeckman (Managing Director, Polestar Belgium), Yannick de Bièvre (Head of Marketing, Mediamarkt) en Hubert de Cartier (Partner & Project Manager, Universem) dieper in op een aantal key retail- en digital marketingtrends.
Hoe kunnen we offline en online overbruggen? Welke omnichannel strategieën werken? Wat zijn aandachtspunten voor personalisatie en automatisering? Wat is de status van privacy en dataverzameling in advertising vandaag?

Dinsdag 27 april 2021 (14u00 – 15u15)
Het volledige event wordt gemodereerd door Emilie Harnie en live gestreamd vanuit de ‘Living Tomorrow’ studio in Vilvoorde.


REGISTREER NU!

Deelname is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht.
(De sessie is in het Engels)
We kijken er naar uit om u te verwelkomen!

HET PANEL

Thierry Geerts portret

Thierry Geerts – Country Director, Google

Thierry is vader van 4 kinderen en studeerde in 1989 af als Solvay Business Engineer aan de Vrije Universiteit Brussel. Na zijn studies ging hij aan de slag als auditor, maar al snel leidde zijn passie voor media, online marketing en innovatie hem naar management- en directiefuncties.
Sinds 2011 is hij Country Director van Google België-Luxemburg en bevindt hij zich in het hart van de digitale revolutie, marketing en innovatief ondernemerschap.
Hij is lid van de Expertgroep “Digital Minds for Belgium” en “AI4Belgium” van premier De Croo, “Le Conseil du Digital” van de Waalse minister van Economie en van de raad van bestuur van IAB Europe.
Thierry is ook de auteur van “Digitalis, how to reinvent our world” (2018) en “Homo Digitalis” (2021).

Lies Eeckman

Lies Eeckman – Managing Director, Polestar Belgium

Lies begon haar carrière in de FMCG-sector, waar ze verschillende functies vervulde in een marketingcarrière van meer dan 20 jaar.
In 2019 maakte ze de overstap naar de automobielindustrie , waarbij ze haar ervaring in creativiteit, innovatie, digitale transformatie en customer centricity meebracht naar een sector die daar nood aan had. In eerste instantie als Marketing Director voor de BMW Group Belux en nu als Managing Director van Polestar Belgium.

Yannick de Bièvre portret

Yannick de Bièvre – Marketing Director BeNeLux, MediaMarkt-Saturn

Yannick is de Marketing Director van MediaMarkt-Saturn BeNeLux. Hij is verantwoordelijk voor de brand & campaign marketing, digital experience en trade marketing.

Na zijn studies PR & communicatie reisde hij de wereld rond als klimmer en skiër vooraleer hij aan de slag ging in verschillende marketing en e-commerce functies.

Hubert de Cartier

Hubert de Cartier – Partner & Project Director, Universem

Hubert is een mede-oprichter van Universem in 2010 en is verantwoordelijk voor een team van 6 teamleiders die meer dan 70 actieve klanten ondersteunen.
Hij ontwikkelt de strategische initiatieven om de expertise en diensten van Universem jaar na jaar te verbeteren. Met zijn helikopterview op digitale marketing ondersteunt Hubert klanten als Etex, Delvaux, Camber, MediaMarkt en Beobank.

Emilie Harnie portret

Emilie Harnie – Moderator

Emilie is een drietalige presentatrice, ceremoniemeester, moderator, interviewer en radiopresentatrice.
Ze host verschillende B2B en B2C evenementen, maar ook livestream shows. Gedreven door haar passie om te delen en te bekrachtigen, is Emilie ook een public speaking coach en geeft ze trainingen in België.

Trots om te werken voor...