Hoe kunt u uw SEO verbeteren?

De zichtbaarheid van uw bedrijf in de zoekmachines is een van de grootste kopzorgen van uw marketingafdeling. Naast de verschillende advertenties, is het ook belangrijk dat u op natuurlijke wijze vindbaar bent in de resultaten van de zoekopdrachten van uw doelpubliek. Dit kan door SEO (Search Engine Optimisation) of organische zoekmachineoptimalisatie.

audit site web

SEO-audit

Om goed in de zoekmachines te scoren, moet uw website volledig geoptimaliseerd zijn. Een SEO-audit helpt om dit te analyseren. Door deze audit krijgt u een hoop tips om uw vindbaarheid op semantisch en technisch vlak te verbeteren.

Website volledig vernieuwen

Wenst u uw website volledig vernieuwen? Dan moet u de structuur ervan volledig herzien en afstemmen op de zoekopdrachten van uw doelgroepen. U dient ook het juiste moment af te wachten om uw nieuwe website online te zetten. De migratie is een essentiële stap om de historiek en de populariteit van uw vroegere site te bewaren.

Content marketing

De content van uw website speelt een grote rol in uw strategie van organische vindbaarheid. Uw content moet niet alleen de aandacht van de internetgebruiker trekken en hem overtuigen, maar ook aan een aantal richtlijnen van de zoekmachines voldoen. Redactionele strategie, optimalisatie van uw pagina’s en webredactie: ontdek alle elementen van uw content marketing.

Content marketing

SEO-check

Vraagt u zich af hoe uw website presteert in termen van organische vindbaarheid? Dankzij de SEO-check krijgt u een nauwkeurig beeld van uw rankings en die van uw concurrenten op relevante thema’s. U kent meteen ook de meerwaarde van de bezoeken die u genereert.

SEO-trainingen

U wenst uw website zelf te perfectioneren, door geoptimaliseerde content te schrijven en na te gaan welke factoren de zoekmachinerobots in de weg staan? We bieden meerdere SEO-trainingen om u een beter inzicht te verschaffen in uw digitale marketing.

Trots om te werken voor...