Beheer de SEO van uw website en vergroot het verkeer

De bestaansreden van uw website is dat hij bezoekers aantrekt en, bovenal, dat deze het u toelaten uw gestelde doelstellingen te verwezenlijken (verkoop, offerte, contactaanvraag, inschrijving op de newsletter,…). Maar hoe weet u of uw website echt werkt? Door uw SEO-traffic te analyseren.

Waarom een webverkeeranalyse uitvoeren?

Zonder een goede analyse van het verkeer op uw website, surft u volledig in het ongewisse. U weet niet wat uw bezoekers mogelijk afremt, noch welke pagina’s u dient te optimaliseren. U kunt zelfs niet uitmaken wat uw ranking in de Google-resultaten u oplevert. U tast volledig in het duister.

Naast een efficiënte ranking-analyse, ligt het checken van uw Google-traffic aan de basis van heel uw onlinemarketing.

Google Analytics: de noodzakelijke tool

De gratis en gebruiksvriendelijke ‘Analytics’-tool van Google biedt talrijke functionaliteiten en laat het u toe een massa kostbare informatie over uw SEO-traffic te verkrijgen:

  • Profiel van uw bezoekers: geografische afkomst, taal, geslacht, gebruikte technologie,…
  • Bron van uw verkeer: SEO, SEA, direct,…
  • Het aantal bezoeken dat gekoppeld is aan uw organische vindbaarheid.
  • De meest efficiënte pagina’s in SEO: landingspagina’s, aantal bezoeken, duur van het bezoek op elke pagina, bouncepercentage,…
  • De doelstellingen die dankzij deze SEO-bezoeken worden verwezenlijkt (naargelang van wat u in Google Analytics hebt bepaald).

Een goede tracking van de bezoeken en een juiste kruising van de gegevens doen wonderen.

Reguliere rapporten

Ziet u door de bomen het bos niet meer? We kunnen uw SEO-traffic voor u analyseren. We bezorgen u geregeld een rapport met de meest relevante informatie voor uw activiteit. Zo kunt u makkelijk uw vindbaarheid checken en uitmaken welke optimalisaties aan uw website prioritair zijn.

Trots om te werken voor...