Programma’s die helpen om aan de slag te kunnen gaan met analysetools

Naargelang van uw niveau, bieden wij u basis- of geavanceerde trainingen in web analytics. Ze zijn stuk voor stuk afgestemd op uw sector en uw activiteit. Ze leren u de tool Google Analytics of de tracking van uw website zelf te beheren. We bieden de twee onderstaande trainingen aan: Google Analytics en Google Tag Manager.

Onze training in Google Analytics

Onze trainingen in analytics maken u vertrouwd met de techniek of bieden u de mogelijkheid om u te perfectioneren.

Elke sessie bestaat uit een theoretisch en een meer praktisch gedeelte. Doel ervan is u de basisbeginselen en de methodologie bij te brengen, alsook praktijkgerichte oplossingen aan te reiken naargelang van uw behoeften.

  1. De versie basis analytics licht de belangrijkste functionaliteiten toe en behandelt de essentiële rapporten van de tool.
  2. De optie geavanceerde analytics is bedoeld om uw kennis te verbeteren. We leren u gedetailleerde dashboards op te bouwen, complexere websites, zoals e-commercesites, te beheren, de parameters voor gepersonaliseerde dimensies of statistieken in te stellen of nog de tool Google Data Studio te beheersen.

Na de uiteenzetting blijven onze experts tot uw dienst om u bij te staan en uw vragen te beantwoorden.

Onze training in Google Tag Manager

De training in het gebruik van de GTM-tool leert u de tracking van een website zelf te beheren en de tags naargelang van uw doelstellingen in te richten. Hoe groter de interactiviteit van de trainingen, hoe geslaagder het leerproces. We bieden eveneens twee cursussen die afgestemd zijn op uw niveau:

  1. Basiscursus GTM: we beginnen met een inleiding, gevolgd door het aanmaken van tags en auto-event tracking. Daarna leert u de implementatie van die tags te testen en eventuele problemen op te lossen.
  2. Geavanceerde cursus GTM: aan het einde van deze cursus kunt u zelf:
  • een account structureren en de tags benoemen;
  • virtuele paginaweergaven maken;
  • URL’s, dimensies, statistieken en zelfs event listeners personaliseren;
  • de parameters van een LookUp-tabel instellen;

Trots om te werken voor...