Evolueert u naar een moderne organisatie op basis van data?

U beseft hoe belangrijk data-analyse voor het strategisch beheer is? U wenst uw webstatistieken uit te diepen? Volg dan samen met onze experts een training in Google Analytics, aangepast aan uw niveau (beginner of gevorderde) en beroepsactiviteit.

Voordelen en bijzonderheden van onze trainings

Onze trainingen in analytics focussen op interactiviteit. Uw medewerking is essentieel; net daarom zijn onze voorbeelden en oefeningen op uw data en sector afgestemd. Hebt u specifieke vragen? Dan trachten wij ze tijdens de training te beantwoorden.

Training in Google Analytics: basis- of beginnersniveau

Deze training gaat dieper in op de basisprincipes van de tool en is bestemd voor klanten met een geringe of helemaal geen ervaring in dit domein.

U leert meer over de hoekstenen van analytics, zoals:

  1. De werking of hoe data worden getraceerd en hoe de statistieken worden gegroepeerd, hoe de verschillende KPI’s moeten worden geïnterpreteerd, enz.
  2. De rapporten: welke rapporten zijn standaard beschikbaar in de tool, hoe zijn ze opgebouwd en hoe kunt u ze gebruiken.
  3. De kernfunctionaliteiten: toelichting bij de kernfunctionaliteiten van Google Analytics, om betere rapporten te creëren, zoals gepersonaliseerde dashboards, toevoeging van tweede dimensies, opslag van de vastgelegde parameters,…).
  4. Vragen en antwoorden, met voorbeelden volgens uw activiteit.

Training in analytics: gevorderd niveau

Hebt u al een zekere ervaring met Google Analytics, volgt u uw statistieken op de voet of wenst u uw niveau te verbeteren? Dan is de training voor gevorderden precies wat u nodig hebt!

Op het einde van deze training, bent u in staat om:

  1. De complexere elementen te beheren, zoals de tracking van e-commercedata en de rapporten of parameters (dimensies, statistische gegevens) op maat van uw behoeften.
  2. Te begrijpen hoe u de analytische gegevens van Google in Google Data Studio moet gebruiken en functionele tabellen kunt maken.
  3. Uitdagingen waar u voor staat, aan te pakken dankzij onze meer diepgaande en gepersonaliseerde ‘vraag- en antwoordsessie‘.

U wenst uw eigen web analytics account te beheren? U wenst de tool om uw rapporten te creëren en te interpreteren, onder de knie te krijgen?

Neem contact met ons op

Trots om te werken voor...