Het Bing-netwerk om uw campagnes te ondersteunen

Bing is de tweede belangrijkste zoekmachine in Frankrijk. Met een marktaandeel van bijna 20%, verdient deze support de aandacht van elke onderneming. Met Bing ads kan men doelgroepen bereiken die niet op Google of op de sociale media aanwezig zijn. De advertenties zijn goedkoop en makkelijk te implementeren.

Bing reclame: al aan gedacht?

De belangrijkste zoekmachine in Frankrijk is Google, uiteraard. Maar wist u dat Bing een marktaandeel van bijna 20% op ons grondgebied heeft? Het bereik van een campagne op dit medium is natuurlijk minder groot, maar moet u het daarom links laten liggen? U kunt er immers gebruikers mee bereiken die tot uw doelpubliek behoren en interesse kunnen hebben in uw diensten.

Voordelen van Bing ads

Het gebruik van Bing ads als reclameformaat biedt verscheidene voordelen. Enkele voorbeelden:

  • Eenvoudigere implementatie van de campagnes. Het betreft immers een import uit AdWords. De advertenties worden dus maar één maal geoptimaliseerd.
  • Targeting van een nieuw doelpubliek dat men via Google, YouTube of de sociale media soms maar moeilijk kan bereiken.
  • Snelle implementatie en meetbare resultaten.
  • Interessante kosten dankzij een minder sterke concurrentie. Men bereikt makkelijker en goedkoper de top bij een zoekopdracht van een internetgebruiker.
  • Tal van doelen en formaten: applicatie, search, display, remarketing,…

Onze methodologie voor de implementatie van Bing ads

Om u het beste resultaat te garanderen, volgen onze experts het volgende proces voor de aanmaak van een campagne op Bing:

  1. Analyse van de behoeften van de klant. Zo kunt u het type van advertentie kiezen dat optimaal op uw activiteit en op de verwachtingen van uw doelpubliek is afgestemd.
  2. Studie van de gepaste zoekwoorden voor de implementatie van de advertenties.
  3. Wekelijkse optimalisaties en maandelijkse reporting met het oog op een almaar efficiëntere strategie.

Trots om te werken voor...