Een Google Partner Premier-bureau om u op te leiden

Bij onze trainingen in online advertising geven we u eerst een beeld van het digitale reclamelandschap en de kenmerken van de verschillende reclameformaten. Daarna geven we u tips om uw campagnes te implementeren en te optimaliseren. De presentatie wordt op uw vragen en uw specifieke behoeften afgestemd.

Overzicht van de verschillende reclameformaten

De SEA-training begint doorgaans met een inventaris van de meest courante digitale reclameformaten. Hierdoor krijgt u een ruimer beeld van de mogelijkheden van onlinereclame en kunt u de opportuniteiten die het beste aan de behoeften van uw activiteit en gebruikers beantwoorden, aangrijpen. Naargelang van uw verwachtingen kunnen we ons op een welbepaalde drager toespitsen.

Werking van de advertenties

In een volgende fase lichten we de techniek van Google AdWords toe; zo krijgt u een beter inzicht in de verschillende advertentieformaten. Naargelang van uw vraag gaan we bijvoorbeeld dieper in op de campagnes van een bepaald platform, zoals YouTube, Bing of Facebook.

Implementatie en optimalisatie van de campagnes

Na het theoretische gedeelte komt de praktijk. We zetten u het te volgen proces uiteen voor de implementatie van uw campagnes en de optimalisatie ervan met het oog op de beste resultaten. Met de training in Google AdWords verwerft u niet alleen de nodige technische kennis, maar leert u ook de maandelijkse rapporten die u ontvangt, makkelijker te lezen en te begrijpen.

Afgestemd op uw specifieke behoeften en kennisniveau

Vóór de presentatie nemen we contact met u op om uit te maken welke specifieke onderwerpen u wenst aan te snijden. U kiest de richting die u aan de training wilt geven: digitale reclame in het algemeen of een welbepaald onderwerp of advertentieformaat.

Trots om te werken voor...