Uw doelpubliek besteedt meer dan 1 uur per dag op sociale media

Wenst u de zichtbaarheid van uw bedrijf te verhogen, leads te genereren én tegelijk de betrokkenheid aan te wakkeren? Met reclame op de sociale media kan het. Ongeacht uw budget of doelpubliek. We raden aan met de 6 belangrijkste platforms te werken: Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram, Twitter en Waze.

Facebook ads

Met maar liefst twee miljard actieve gebruikers, is Facebook ontegensprekelijk uitgegroeid tot hét sociale medium bij uitstek. Facebook ads maken een zeer precieze targeting van de doelgroepen mogelijk en bieden bedrijven uit diverse sectoren tal van B2C- als B2C-opportuniteiten. Dit sociale medium is ook geschikt voor alle budgetten en kan in alle stadia van de conversietrechter worden ingezet.

LinkedIn ads

LinkedIn is een wereldwijd professioneel netwerk dat almaar blijft groeien en zijn aanbod permanent uitbreidt. Het is een pertinent medium om een doelpubliek te bereiken in het kader van zijn beroepsactiviteit. Als dusdanig is het dus een krachtige tool voor B2B-campagnes. LinkedIn ads leveren doorgaans een groot aantal gekwalificeerde leads op die aan het beoogde profiel beantwoorden. Het grootste pluspunt van LinkedIn is zijn targetingvermogen.

YouTube ads

Wist u dat de weergavetijd op YouTube het aantal uur tv-kijken aan het overschrijden is? Voor de generaties Y en Z is het meteen het meest gebruikte webplatform. YouTube is uitgegroeid tot de tweede belangrijkste zoekmachine ter wereld, na Google. Met reclame op YouTube kunt u zowel een breed als een specifieke doelpubliek bereiken.

Instagram ads

Het sociale netwerk waarop de mooiste foto’s worden afgebeeld, werd in 2012 door Facebook overgenomen. Hoewel beide giganten er niet dezelfde doelstellingen op nahouden, worden het beheer en het ontwerp van advertenties op Instagram vergemakkelijkt omdat ze op hetzelfde platform verlopen als de Facebook-campagnes. Dit medium combineert creatieve en mobiele content. Instagram richt zich veeleer tot de leeftijdsgroep van 15-30 jaar.

Twitter ads

Deze drager is specifiek geschikt voor de promotie van content of van belangrijke informatie over de sector of over uw bedrijf. Met advertenties op Twitter kunt u een gekwalificeerde doelgroep aantrekken. Een van de eigenheden van het formaat is de betaling per betrokkenheid.

Waze ads

Waze is een gps-applicatie die de trajecten van de bestuurders verbetert met de aanwijzing van files en wegcontroles. Advertenties op Waze zijn interessant voor de kleinhandel en de buurtwinkels en meer bepaald voor de impulsieve en noodzakelijke aankopen zoals voedingswaren, dranken, restaurants, of diensten als benzinestations of carwashes.

Trots om te werken voor...