Meer dan alleen foto’s delen

Instagram heeft de voorbije jaren een dermate forse ontwikkeling gekend dat het is uitgegroeid tot het meest populaire sociale medium na Facebook. U kunt ermee verkeer naar uw website genereren met behulp van creatieve en inslaande formaten. Instagram ads zijn een perfecte combinatie van de twee digitale trends bij uitstek: smartphone en video. Ze zijn makkelijk te beheren dankzij Business Manager van Facebook.

Verkeer op uw website genereren

Reclame op Instagram is een doeltreffende manier om verkeer aan te trekken, dankzij inslaande afbeeldingen en een zichtbare link naar uw website. Instagram ads zijn ook pertinent om uw merkimago te versterken en uw naambekendheid te verankeren door een universum te creëren die bij u past.

Inslaande formaten

Instagram is een sociaal netwerk dat vooral op visuele formaten stoelt; de impact van de boodschap op de gebruiker is dan ook heel belangrijk. Precies daarom werken we samen met creatieve agentschappen aan doeltreffende en overtuigende supports voor de doelgroepen.

Door uw producten visueel in de kijker te zetten, waardeert u ze niet alleen op, maar onderstreept u ook de pluspunten ervan voor uw klanten, in plaats van enkel op de technische kenmerken te wijzen. We kunnen dan ook stellen dat Instagram is uitgegroeid tot een digitale etalage die dicht aanleunt bij de fysieke winkel.

Een perfecte combinatie tussen smartphone en video

De huidige trends in digitale marketing focussen vooral op video en mobiele supports; Instagram biedt bijgevolg een niet te verwaarlozen voordeel omdat de mobiele applicatie beide aspecten naadloos aan elkaar koppelt. Sleutelwoorden zijn spontaneïteit en directheid, met korte formaten die de betrokkenheid van de gebruiker opwekken.

Eenvoudiger beheer van de campagnes

Het beheer van Instagram, dat in 2012 door de gigant Facebook werd overgenomen, verloopt via hetzelfde platform, wat de implementatie van reclamecampagnes vergemakkelijkt. Instagram ads worden op dezelfde manier ontworpen als Facebook-campagnes en ook het instellen van de parameters voor de publicatiecriteria, zoals de targetingopties, is identiek. Dit betekent een forse tijdswinst als u beide sociale media parallel gebruikt en een accuratere meetbaarheid van de resultaten.

Onze aanpak inzake reclame op Instagram

Onze experts staan steeds voor u klaar om een gepast antwoord te bieden op uw behoeften. Bij het ontwerpen van een marketingcampagne op Instagram,

  • leggen we samen de beste strategie vast naargelang van uw doelstellingen;
  • stemmen we het budget en de targeting af;
  • bespreken we het medium met uw creatief agentschap voor een optimaal resultaat.

U wenst verkeer naar uw website te lokken met behulp van creatieve en inslaande formaten? De Instagram ads zijn daar de geknipte oplossing voor! Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op

Trots om te werken voor...